Leseni izdelki družine Trhljen

Smo družina Trhljen iz Zamosteca pri Sodražici. Že več generacij negujemo ljubezen in spoštovanje do našega lokalnega okolja - širnega gozda, ki nas obdaja in lesa, ki nam ga daje. Ohranjamo bogato lokalno tradicijo izdelovanja in prodaje uporabnih lesenih izdelkov za domačo rabo.

V naši družini je s tradicijo suhe robe pričel stari ata Ivan, ki je bil mojster v izdelovanju škafov. Njegov sin Janez je dejavnost razširil še na druge lesene izdelke in pričel s prodajo po okoliških vaseh in sejmih po Sloveniji. V njegove čevlje in v korak s časom stopava sinova Matej in Jan, ki se glede na potrebe trga z veseljem lotiva izdelave novih izdelkov, tudi po naročilu in za veleprodajo, in iščeva nove priložnosti za doseganje kupcev s selitvijo prodaje na splet.

V naši ponudbi boste našli kvalitetne in uporabne lesene izdelke iz slovenskega lesa, ki jih v 70 odstotkih izdelamo sami v naši domači delavnici, nekaj pa jih odkupimo od drugih lokalnih suhorobarjev. Kljub temu, da dandanes les obdelujemo tudi s pomočjo strojev, vsak izdelek v zadnji fazi izdelave obdelamo ročno in mu tako dodamo tisto piko na i, ki naj v vaš dom prinese toplino in lepoto lesa.

Prepričani smo, da boste z našimi izdelki zadovoljni in bodo s svojo toplino obogatili tudi vaše bivanje. Z nakupom lesenih izdelkov omogočate, da še naprej ohranjamo slovensko obrt suhorobarstva in hkrati prispevate delček k ohranjanju našega okolja.

Dobrodošli na naši spletni strani in vabljeni k ogledu naše spletne trgovine!