Vrvni masažni pripomoček

19,90 

Vrvni masažni pripomoček je izdelan iz močne pletene vrvice, na katero so pritrjene rebraste kroglice.

Na obeh koncih vrvnega maserja sta nameščena dva ročaja, katera omogočata, da se masiramo sami.

Z vrvnim maserjem lahko učinkovito sprostimo napetost v mišicah po različnih vadbah.

Za boljšo zaščito so leseni deli oljeni.

Na vrvnem maserju je 9 vrst, na začetku sta 2 in v sredini 3 nazobčane kroglice.

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno

Vrvni masažni pripomoček se uporablja za masažo. Pripomoček je izdelan v Sloveniji. Leseni deli masažnega pripomočka so za boljšo zaščito premazani s parafinskim oljem. Za bolj učinkovito masažo so pri vrvnem maserju kroglice rebraste. Povezane so z pleteno vrvico.  Vrvni maser se običajno uporablja za masažo hrbta, nog, ramen in drugih delov telesa.

Kroglice na vrvi so izdelane iz Slovenskega bukovega lesa. Vrvni maser ima na obeh koncih ročaje, ki omogočajo lažje držanje pripomočka med masažo. Vrvni masažni pripomoček ima devet vrst rebrastih kroglic in sicer pri držalih sta po dve in v sredini po tri. To omogoča enostavno masažo hrbta in drugih težko dostopnih delov telesa. Prednost vrvnega maserja je, da ga lahko uporabljamo sami.

Uporaba lesenega vrvnega maserja lahko pomaga pri lajšanju napetosti mišic, izboljšanju cirkulacije krvi in ​​zmanjšanju stresa. Masaža lahko pomaga pri sprostitvi mišic in zmanjšanju bolečin v hrbtu, nogah, ramenih in drugih delih telesa. Še posebej je učinkovita uporaba po športnih aktivnostih.

Lesen vrvni masažni pripomoček je enostaven za uporabo in se lahko uporablja doma ali v telovadnici. Z vrvnim masažnim pripomočkom lahko segrejemo mišice ali jih sprostimo po vadbi. Z različnim pritiskom na mišice lahko reguliramo intenzivnost.

Scroll to top