Pripomočki za peko v krušni peči

8,00 39,90 

Različni pripomočki za peko kruha ali pic v krušnih pečeh.

Metle je potrebno pred pometanjem vročega pepela navlažiti z vodo.

Loparji so narejeni iz lipovega lesa, dolžina loparja je cca. 195 cm.

Metla in greblja sta dolgi cca. 170 cm.

Ročno omelo je dolgo cca. 45 cm.

 

 

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Različni, kvalitetno izdelani pripomočki za peko v krušni peči:

Loparja sta izdelani iz kvalitetnega lipovega lesa. Na voljo sta okrogle ali kvadratne oblike premera cca 40cm. Skupna dolžina lesenega loparja z ročajem  za peko pice ali kruha je cca 180 cm.

Inox lopar je izdelan iz močnega in tankega inoxa. Dimenzija je cca. 32 cm x 29 cm in ima ročaj dolžine 160 cm.

Metle za peč je široka 35cm in ima kovinsko držalo za ročaj. Ročaji so dolgi cca 170cm in so narejeni iz lipovega, jesenovega ali bukovega lesa. Metla se na vročini ne topi, jo pa je potrebno pred uporabo pomočit v vodo. Ščetine so izdelane iz 100% naravnega materiala(korenina fibris).

Ročno omelo se na vročini ne topi, jo pa je potrebno pred uporabo pomočit v vodo. Ščetine so izdelane iz naravnega materiala(korenina fibris)

Greblja je izdelana iz aluminija ali inoxa (izberete pri dodajanju v košarico). Primerna je za odstranjevanje večjih kosov in pepela iz krušnih peči in kaminov. Ročaji dolžine cca 150-170cm nam omogočajo, da dosežemo tudi najbolj oddaljene kotičke peči.

Različica

Greblja, Greblja inox, Inox lopar, Lopar kvadrat, Lopar okrogel, Metla za peč z štilom, Pehar mali, Pehar velik, Ročno omelo, Vevnica mala

Scroll to top