Akcija!

Profesionalni valjčki za maderoterapijo

Original price was: 199,90 €.Current price is: 180,00 €.

Profesionalni valjčki za maderoterapijo so izdelani iz kvalitetnega bukovega lesa.

Oljeni so z zelo kvalitetno mešanico olj, voskov in smol.

Olja imajo certifikat za uporabo na otroških izdelkih, za stik z hrano, površina se lahko razkuži, z blažjimi razkužili.

Mešanica olj se zaradi načina nanosa vpije globoko v površino lesa, kar podaljša življenjsko dobo valjčkov.

Na profesionalne valčke za maderoterapijo se olje nanaša ročno.

Olja so naravna, topla.., kar je velika prednost pred lakiranimi valji (hladen občutek na koži).

Komplet vsebuje 6 pripomočkov (slike valjčkov so v galeriji):

  • Velik T valj
  • Konkavni masažni valjček
  • Masažno desko
  • Valjček z malimi kockami
  • Masažni valj raven zobat
  • Masažni valj zavit

 

Valjčki so na voljo tudi posamezno.

 

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno

Profesionalni valjčki za maderoterapijo so vrsta masažnih pripomočkov, ki se uporabljajo pri terapevtskih tretmajih za oblikovanje telesa, zmanjševanje celulita in izboljšanje cirkulacije. Ti valjčki so izdelani iz bukovega lesa, ki je trpežen in odporen.

Valjčki za maderoterapijo imajo različne oblike in velikosti ter so zasnovani za masažo različnih delov telesa. Najpogosteje se uporabljajo za masažo nog, zadnjice, trebuha, rok in hrbta. Oblika valjčkov je prilagojena posameznim predelom telesa, kar omogoča ciljno delovanje na specifična področja.

Profesionalni valjčki za maderoterapijo so ročno oljeni po posebnem postopku, kar omogoča uporabo različnih masažnih olj in po končanju masaže razkuževanje. Mešanica olj ima certifikat, da niso zdravju nevarna, lahko se uporabijo tudi za stik z živili in na otroških igračah.

Ti leseni valjčki imajo gladko površino, ki se nežno valja po koži. Zaradi posebni mešanice olj, voskov in smol je občutek na koži topel in ne hladen, kot pri valjčkih kateri so lakirani. Med masažo se uporabljajo različne tehnike, kot so valjanje, gnetenje, stiskanje in drgnjenje. Gibanje valjčkov spodbuja limfno drenažo, izboljšuje prekrvavitev, povečuje elastičnost kože in zmanjšuje nabiranje maščobnih oblog.

Maderoterapija s pomočjo lesenih valjčkov je priljubljena zaradi svoje naravne in neinvazivne narave ter učinkovitosti pri oblikovanju telesa. Masaža s temi valjčki lahko pripomore k zmanjšanju celulita, izboljšanju tonusa kože, odpravljanju napetosti mišic in spodbujanju sprostitve.

Pri uporabi valjčkov za maderoterapijo je pomembno slediti navodilom izkušenih maserjev. Prav tako je treba upoštevati individualne potrebe in omejitve ter se posvetovati s kvalificiranim maserjem, preden se lotite maderoterapije s pomočjo valjčkov. Priporočamo vam obisk tečajev maderoterapije,

Vsekakor je treba uporabo lesenih valjčkov za maderoterapijo kombinirati z zdravim življenjskim slogom, vključno z uravnoteženo prehrano, redno telesno vadbo in zadostno hidracijo, da dosežemo najboljše rezultate pri oblikovanju telesa.

Scroll to top