Profesionalni masažni valj kocke

35,00 

Profesionalni masažni valj kocke, uporabljamo na predelih z večjo količino maščobe in sicer na nogah, bokih, pasu in trebuhu. Deluje na globljih maščobah in jih pomaga razgraditi. Z njim ob razbijanju maščobnih skupkov povečamo pretok krvi, izboljšamo stanje kože in razpršitev nakopičene maščobe.

Masažni valj vsebuje 5 kock

Profesionalni masažni valj kocke je oljen s posebno mešanico olj

Narejeni so iz Slovenskega bukovega lesa

Masažni valj kocke je na voljo tudi v različici za domačo uporabo.

Oljeni so ročno in s posebnim postopkom, kar je velika prednost pred ostalimi pro. valjčki, kateri so lakirani

Mešanica olja s katero so masažni valjčki zaščiteni je naravna in ima certifikat

Lahko se razkužujejo in se uporabljajo v salonih

Masažni valj- 5kock

 

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno

Profesionalni masažni valj kocke  je oblikovan tako, da doseže globje predele v naši koži. Večji brat valjčka s 4 kockami(kateri je trenutno na voljo samo za domačo uporabo), primeren za predele z večjo količino maščob, kot so noge, stegna, trebuh… Tako kot vsi Trhljen izdelki narejen iz domačega slovenskega bukovega lesa in premazan s posebno mešanico olj za dolgotrajno življensko dobo izdelka in katera omogoča, da se masažni valj kocke lahko razkuži z blagimi razkužili. Zato je profesionalni masažni valj kocke primeren tudi za masaže v salonih. Odličen pri odpravljanju neželenih maščobnih oblog in celulita, manjša videz pomarančaste kože in blagodejno vpliva na krvni obtok. Vsaka masažna kocka je skrbno izdelana in doseže ravno pravšnji pritisk na globje točke na našem telesu.

Redna uporaba profesionalnega masažnega valjčka s  kockami ima pozitiven učinek na naše psihofizično počutje. Idealen tudi kot darilo. Pri izvajanju blagodejne maderoterapije celotnega telesa pridejo do izraza tudi masažni valjčki ostalih oblik. V podjetju Trhljen smo se odločili, da iz naravnega bukovega lesa ponudimo vse anatomske oblike in velikosti valjčkov, ki bodo poskrbeli za prijetno počutje vas in vaših bližnjih. Na voljo tudi v kompletu.

Za pravilno uporabo priporočamo tudi obisk tečajev maderoterapije.

Scroll to top