Profesionalni masažni valj- zavit

29,90 

Profesionalni masažni valj- zavit se uporablja masažo s katero preoblikujemo telo in izboljšamo videz kože.

Masažni valj zavit je oljen s posebno mešanico olj

Narejeni so iz Slovenskega bukovega lesa

Oljeni so ročno in s posebnim postopkom, kar je velika prednost pred ostalimi pro. valjčki, kateri so lakirani

Mešanica olja s katero so masažni valjčki zaščiteni je naravna in ima certifikat

Lahko se razkužujejo in se uporabljajo v salonih

 

 

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno

Profesionalni masažni valj- zavit je poseben masažni pripomoček, zasnovan za terapevtsko masažo telesa. Izdelan je iz visokokakovostnega lesa, kot je bukov les, in ima valovito teksturo, ki omogoča globlje in intenzivnejše masažne učinke.

Pri vseh profesionalnih masažnih valjih za oljenje uporabljamo posebno mešanico olj, katera ima certifikat in je povsem naravna.

Ta profesionalni masažni valj- zavit je namenjen uporabi na različnih delih telesa, vključno z nogami, hrbtom, zadnjico, trebuhom in rokami. Zahvaljujoč svoji valoviti površini lahko valjček prodre globlje v tkiva, sprošča napetost mišic in spodbuja cirkulacijo krvi ter limfni pretok.

Valovita tekstura valjčka omogoča intenzivnejšo masažo in ciljno delovanje na specifična področja telesa. Z gibanjem valjčka naprej in nazaj po koži lahko dosežete učinek globinskega gnetenja in valjanja, kar prispeva k raztapljanju maščobnih oblog, zmanjšanju celulita ter izboljšanju tonusa in teksture kože.

Poleg tega masaža s tem zavitim masažnim valjem spodbuja sprostitev mišic, lajša napetost in stres ter izboljšuje občutek celotnega telesa. Redna uporaba tega masažnega pripomočka lahko prispeva tudi k povečanju prožnosti mišic in zmanjšanju bolečin v mišicah.

Masažni valjček valovit je enostaven za uporabo in se lahko uporablja doma ali v profesionalnih masažnih salonih. Priporočljivo je, da med uporabo sledite naravnim linijam telesa in izvajate pritisk, ki je udoben za vas. Masažo lahko prilagajate glede na intenzivnost, ki vam najbolj ustreza.

Scroll to top