Profesionalni masažni valj- raven zobat

35,00 

Profesionalni masažni valj- raven zobat se uporablja za samomasažo in omogoča aktiviranje krvnega in limfnega sistema ter stimulira periferni živčni sistem, kar kasneje olajšuje izločanje maščobe.

Masažni valj raven zobat je oljen s posebno mešanico olj

Narejeni so iz Slovenskega bukovega lesa

Oljeni so ročno in s posebnim postopkom, kar je velika prednost pred ostalimi pro. valjčki, kateri so lakirani

Mešanica olja s katero so masažni valjčki zaščiteni je naravna in ima certifikat

Lahko se razkužujejo in se uporabljajo v salonih.

 

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno

Profesionalni masažni valj- raven zobat, se uporablja na začetku masaže oziroma maderoterapije, saj kožo ogreje in prekrvavi ter jo tako pripravi na globinsko masažo s kroglastimi in kockastimi valjčki. Terapija z masažnim valjem aktivira tudi limfni in živčni sistem. Imenujemo ga tudi segrevalni valj, saj na naši koži pušča blagodejen vroč občutek. Redna uporaba zobatega valja prinaša pozitivne rezultate na naše telesno in psihično počutje. Raven masažni valj zobat je tako kot vsi Trhljen izdelki narejen iz domačega slovenskega bukovega lesa. Za dodatno zaščito je premazan z parafinskim oljem. Odličen je pri odpravljanju neželenih maščobnih oblog in celulita na nogah, manjša videz pomarančaste kože. Zaradi zarez na krogih blagodejno vpliva na krvni obtok. Za izvajanje  maderoterapije celotnega telesa imamo v ponudbi masažne valjčke kateri so različnih oblik in komplete masažnih valjev. Pri nas lahko izbirate med masažnimi valjčki za domačo ali profesionalno uporabo.

V podjetju Trhljen smo se odločili, da iz naravnega bukovega lesa ponudimo vse anatomske oblike in velikosti valjčkov, ki bodo poskrbeli za prijetno počutje vas in vaših bližnjih. Na voljo tudi v kompletu. Profesionalni masažni valj- raven zobat je premazan z posebno mešanico olj, katera so naravna in imajo certifikat. Profesionalni masažni valjčki kateri so oljeni ročno in s posebnim postopkom, so topli za uporabo in imajo veliko daljšo življenjsko dobo kot valjčki kateri so lakirani.

Scroll to top