Akcija!

Piklerjev trikotnik

59,90 174,90 

Piklerjev trikotnik je odličen pripomoček, ki omogoča otroku, da skozi igro razvija motoriko,

krepi mišice in izboljša gibčnost.

Izdelan je iz kvalitetnega slovenskega bukovega ali hrastovega lesa.

Na voljo so trikotniki z različnimi premazi:

  • Osmo olje (doplačilo 50€)
  • Natur
  • Pur lak (doplačilo 35€)

Poleg trikotnika lahko dobite tudi desko, katera ima na eni strani tobogan in na drugi oprimke za plezanje.

Piklerjev trikotnik je mogoče zložiti. Deska je dolga 116cm in široka 40cm. Trikotnik je širok 70cm.

 

 

Izdelujemo tudi druge pripomočke za otroke.

Dodaj med priljubljeno
Dodaj med priljubljeno
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , ,

Piklerjev trikotnik je izvrstno pomagalo pri razvoju vsakega malčka. Eden naših najbolj prodajanih izdelkov je zlasti popularen pri starših, kateri želijo svojim malim junakom zagotoviti varno in zabavno igralo. Piklerjev trikotnik pri igri spodbuja sočasno aktivacijo večih različnih mišičnih skupin, otroci pa pri aktivnosti razvijajo svoje gibalne, motorične in koordinacijske sposobnosti. Pritrdilna deska ob strani služi kot tobogan ali kot nagibna plezalna stena, vsi pa vemo, da pri otrocih domišljija ne pozna meja. Izbirate lahko med piklerjevim trikotnikom iz bukovega ali hrastovega lesa. Gre za popolnoma naraven in okolju prijazen izdelek, narejen iz izredno kakovostnega lesa, ki raste v slovenskih gozdovih. Vsi produkti v našem podjetju so narejeni z ljubeznijo, kar je možno začutiti še v najdrobnejših detajlih. Otroci naravnost obožujejo naša lesena igrala, še posebej piklerjev trikotnik. Spoznavanja velikega sveta še nikoli ni bilo tako zabavno. Nismo pa pozabili na varnost in kvaliteto.

Na voljo so trikotniki z različnimi premazi:

  • Osmo olje
  • Natur
  • Pur lak

Poleg trikotnika lahko dobite tudi desko, katera ima na eni strani tobogan in na drugi oprimke za plezanje.

Piklerjev trikotnik je mogoče enostavno zložiti.

Dimenzije postavljenega trikotnika so: Višina cca 75cm in širina 70cm.

Dimenzija deske je: Širina 40 cm in dolžina 116 cm.

Trikotniki iz hrastovega lesa so v izdelavi in so mogoča prednaročila!

 

Piklerjev trikotnik je izdelek, ki ga je razvila dr. Emmi Pikler, Madžarska pediatrinja in strokovnjakinja za razvoj otrok. Njena filozofija je zelo podobna Montessori filozofiji. Njena filozofija temelji na tem, da damo otrokom svobodo pri učenju in odkrivanju novih stvari. Otroku moramo zagotoviti počasen in stabilen razvoj. Otrok mora sam opazovati igrače brez, da ga pri tem spodbujamo. Pri tem ga pustimo oziroma ne prekinjamo, saj na ta način razvija svojo igro, ki ga osrečuje. Seveda pustimo ga do te mere, da je igra še vedno varna.

Raziskave so pokazale, da igra na Piklerjevem trikotniku lahko pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti, koordinacije ter pomaga pri izboljšanju ravnotežja in samozavesti otrok. Igra na trikotniku omogoča otroku več načinov igre, katere je mogoče prilagoditi različnim starostim otrok. Trikotnik se lahko uporablja od otrokovega plazenja naprej. Kot že omenjeno je Piklerjev trikotnik zasnovan tako, da spodbuja otrokovo ustvarjalnost in mu hkrati omogoča aktivno igro. Sam način izdelave trikotnika je zasnovan tako, da je na voljo več višin postavitve deske. Tako lahko sami prilagodimo težavnost plazenja (po deski z oprimki). Velikokrat pa otroci sam  trikotnik uporabijo za izdelavo skrivlišč »šotorov« v katerih se potem igrajo.. Vsekakor zelo uporabna in poučna igrača, ki ne zavzame veliko prostora in naše malčke na poučen način zaposli.

 

 

Izdelujemo tudi druge pripomočke za otroke, nekaj izmed njih:

Lesen otroški pomagalček

Lesen stol za hranjenje

 

Različica

Piklerjev trikotnik, Piklerjev trikotnik s plezalno desko, Plezalna deska

Vrsta lesa

Bukev naravna, Hrast

Kupci so kupili tudi

Scroll to top